nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tjing Tjing! met Katinka Polderman, André Manuel en Roos Rebergen

Zoals al eerder te lezen was op deze site, heeft Katinka Polderman haar nieuwe voorstelling “Polderman tiert welig” verschoven naar volgend theaterseizoen omdat ze zwanger is. Ze zal enkel een aantal try-outs spelen tot 9 december. In het seizoen 2016-2017 herneemt ze de try-outs en dan zal de voorstelling ook in première gaan.

Normaal gezien zou Polderman ook in de Kleine Komedie in Amsterdam “Polderman tiert welig” spelen – deze voorstellingen zouden plaatsvinden na haar bevalling van eind januari. Toch wil ze hier optreden, maar ze durft het echter nog niet aan om alleen in te staan voor een hele avond vermaak van de bovenste plank, vandaar dat ze beroep doet op twee collega’s, met name André Manuel en Roos Rebergen.

Deze twee zijn in het geheim bezig om een cd te maken. Hun band gaat Tjing Tjing heten en het album zal in het voorjaar van 2016 gaan uitkomen, waarna ze met enkele Belgische topmuzikanten in binnen- en buitenland zullen gaan toeren. Tot dan biedt Katinka Polderman hun onderdak en ontvangt hen met open armen, om hen hun nieuwe liedjes te laten zingen. Zelf zal Polderman ook enkele nieuwe liedjes brengen en wie weet zullen ze samen met hun drieën ook enkele nummers brengen.

Deze voorstelling is exclusief te zien in de Kleine Komedie in Amsterdam op 12 en 14 april.
– Tjing Tjing – Manuel, Rebergen en Polderman

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...