www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Ronald Goedemondt, Claudia de Breij, Tim Fransen, Dries Heyneman, Ruben Nicolai, Anne van Veen, Jan Jaap van der Wal, Martine Sandifort

uit de kattenbak‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: interviews met Ronald Goedemondt, Claudia de Breij, Tim Fransen, Dries Heyneman, Ruben Nicolai, Anne van Veen, Jan Jaap van der Wal en Martine Sandifort.

Groot interview met Ronald Goedemondt in Volkskrant Magazine: “Ik wil mezelf ergeren. Dat is waar grappen uit ontstaan.”
7 nov 2015 (blendle)

Interview met Claudia de Breij in Trouw. “Hoe moet je leven? Claudia de Breij (40) weet het ook allemaal niet. Maar ze ging te rade bij wijze oude mensen en bundelde hun lessen in het boekje ‘Neem een geit’. En zelf wist ze meer dan ze dacht.”
7 nov 2015 (blendle)

Interview met Tim Fransen in Nieuwe Revu: “Nietzsche kun je prima lezen op het toilet.”
4 nov 2015 (blendle)

Interview met Dries Heyneman in Knack Focus. Ooit de helft van het duo ‘Ter bescherming van de jeugd’ en nu schitterend in de tv-serie Bevergem.
4 nov 2015 (blendle)

Interview Claudia de Breij in NRC.next: “Ik ben er nu, dus ik kan maar beter mezelf zijn.”
4 nov 2015

Viva drinkt wijn met cabaretier en presentator Ruben Nicolai (40). Vanaf zaterdag 31 oktober is hij wekelijks op RTL4 te zien als presentator van ‘5 Tegen 5’. “Mijn focus lag vooral op afleiding.”
3 nov 2015 (blendle)

Interview met Anne van Veen in Humo over haar debuutromman: “Ik was niet verliefd, ik wou geloven dat het echte liefde was.”
3 nov 2015 (blendle)

Interview met Jan Jaap van der Wal in Humo. Voor Vlaanderen maakte hij een nieuw programma, ‘De Nieuwe Belg’.
3 nov 2015 (blendle)

Groot interview met Martine Sandifort in JAN. In het theater en op tv maakt ze furore met typetjes als de spastische therapeute Greet en Dokter Corrie, die seksuele voorlichting geeft aan kinderen. Een lichtvoetige comédienneover de weerbarstige kanten van het bestaan. “Zal ik er weer effe wat zwaars in gooien? Of heb je wel genoeg zo?”
15 okt 2015 (blendle)

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.