www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Benefiet serious request en woonhulp, Samir Fighil, Dolf Jansen, Correspondent’s Dinner

De benefietvoorstelling voor 3FM Serious Request in DeLaMar heeft gisteren 6.000 euro opgehaald. Javier Guzman, Leon van der Zanden, Pepijn Schoneveld en René van Meurs speelde op de avond georganiseerd door Studentendesk Rode Kruis Amsterdam.

Een benefiet in Lier met Bart Peeters, Lies Lefever, Bart Cannaerts, William Bouva, Adriaan Van den Hoof en Philippe Geubels heeft 8800 euro opgebracht voor Woonhulp voor Vluchtelingen, bericht de Gazet van Antwerpen.
10 dec 2015

De Nijmeegse comedian Samir Fighil in de Volkskrant nieuwsbreak: “Kickboksen brengt echt alle culturen in Nederland bij elkaar.”
11 dec 2015

Dolf Jansen in de Volkskrant nieuwsbreak: “Als cabaretier neem ik zelfs de leider van IS niet serieus.”
30 nov 2015

Nederland krijgt een eigen versie van het Correspondents’ Dinner, dat ieder jaar door de politieke pers in Washington wordt georganiseerd. Op 10 februari wordt het galadiner met Nederlandse pers, premier Rutte en cabaretier Youp van ’t Hek voor het eerst gehouden, in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Naar Amerikaans model zal de premier eerst een zo grappig mogelijke speech geven, waarna hij zelf op de hak wordt genomen door een cabaretier.
10 dec 2015

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.