nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Eerste namen voor Utrecht International Comedy Festival

Op 1 en 2 april vindt er in TivoliVredenburg het Utrecht International Comedy Festival plaats. Gedurende twee dagen vindt iedere comedy-liefhebber er op de bovenste verdieping van de concertzaal een selectie van stand-up comedy uit binnen- en buitenland terug: 5 zalen en meer dan 50 comedians uit Nederland, Belgiƫ, Engeland en de rest van Europa.

De eerste namen van de comedians die er zullen optreden werden ondertussen bekend gemaakt. Dit zijn Murth Mossel, Wilko Terwijn, Jasper van Kuijk, Jamali Maddix (UK), Adam Fields (UK), Ria Lina (UK), Caroline Clifford (UK) en Isak Jansson (SWE).

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Meer info over het festival en de kaartverkoop:
UICF 2016

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...