nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Jasper van Kuijk, Wart Kamps, Kasper van der Laan, Dolf Jansen, John Lanting

‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: interviews met Jasper van Kuijk, Wart Kamps, Kasper van der Laan, Dolf Jansen, John Lanting.

Interview met Jasper van Kuijk in NRC Handelsblad. In zijn colleges aan studenten van de TU Delft probeert cabaretier Van Kuijk (1976) niet te veel grappen te maken. Zijn nieuwe voorstelling Onder de Streep gaat maandag in première.
6 feb 2016 (blendle)

Interview met Wart Kamps in Vrij Nederland. Als doe-het-zelf-cabaretier zonder noemenswaardige toneel- of zangopleiding kwam hij na zijn dertigste terecht in de uitzinnige musicalparodieën van Pieter Kramer. Met groot succes. Nu waagt Wart Kamps zich aan Richard III.
3 feb 2016 (blendle)

Interview met Kasper van der Laan in De Stentor. Hij is één van de nieuwe gezichten van het consumentenprogramma Rambam.
3 feb 2016 (blendle)

Op 10 februari trakteert Dolf Jansen premier Rutte op een satirische speech en andersom tijdens de Nederlandse versie van het Correspondents’ dinner. De VARAgids vraagt hem naar zijn verwachtingen.
2 feb 2016 (blendle)

Onlangs had John Lanting zijn allerlaatste publieke optreden. Ten overstaan van een twintigtal amateurspelers gaf de koning van de Nederlandse klucht zijn laatste ‘kluchtclinic’, in het Chassé Theater in Breda, waar hij 15 jaar geleden vanuit het Rotterdamse buitengebied neerstreek. Een gesprek met hem in het AD.
25 jan 2016 (blendle)

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.