www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vanaf 13 maart: Missie Aarde seizoen 2

Missie Aarde, de enige sciencefiction comedy van Nederland keert op zondag 13 maart terug voor het tweede seizoen. Is de nieuwe planeet leefbaar? En zijn ze wel alleen? NPO3, 21.15 uur.

Missie Aarde speelt zich af in 2063. Door het smelten van de poolkap en door enorme natuurrampen is de aarde bijna geheel overstroomd, Nederland is vooralsnog gespaard gebleven. Zeven Nederlandse astronauten reizen met hun ruimteschip door het heelal met maar één doel: het vinden van een nieuwe thuisplaneet voor de mensheid, voordat de aarde daadwerkelijk onder zee verdwijnt. Daarbij worden ze gevolgd door een cameraploeg.

Het vorige seizoen werd goed ontvangen en is genomineerd voor een Zilveren Krulstaart 2015 in de categorie Beste scenario van een tv-serie. De gehele cast en crew keert terug voor het tweede seizoen. Met acteurs Kim van Kooten, Alex Klaasen, Wart Kamps, Raymond Thiry, Leo Alkemade, Lykele Muus en Fabian Jansen, scenarist Nathan Vecht en regisseur Tim Kamps. De productie is in handen van Topkapi Films in coproductie met de VPRO.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.