nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Erik van Muiswinkel

Afgelopen maand verscheen “Een goed verhaal”: onder deze titel brengt NostalgieNet voorgelezen verhalen op tv. Erik van Muiswinkel leest de verhalen voor en treedt hiermee in de tv-traditie van Simon Carmiggelt, die van 1965 tot 1987 voor de VARA honderden van zijn dagelijkse cursiefjes uit Het Parool voorlas.

De verhalen op NostalgieNet heeft Van Muiswinkel zelf geselecteerd. Dit cd-luisterboek bevat onder andere “Kerststress” van Joep van Deudekom, “Jonge Meiden” van Ischa Meijer en “Kent u die uitdrukking” van Dominee Gremdaat.

Een Goed Verhaal wordt uitgegeven door Rubinstein.
Een goed verhaal

Categorie: Van het boekenfront | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...