www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Matroesjka, Fien de la Mar, Peter Heerschop, Ronald Snijders, Peter Pannekoek, Sanne Wallis de Vries, Richard Groenendijk, Lenette van Dongen, Alex Agnew

uit de kattenbak‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: interviews met Matroesjka, Peter Heerschop, Ronald Snijders, Peter Pannekoek, Sanne Wallis de Vries, Richard Groenendijk, Lenette van Dongen en Alex Agnew. Daarnaast aandacht in de pers voor de documentaire over Fien de la Mar.

Interview met Lisa Loeb en Janneke Rinzema in Opzij. Ze staan als het duo Matroesjka op de planken met Eeuwig vlees, hun eerste avondvullende voorstelling: “Wij laten zien dat wij het ook niet weten.”
17 mrt 2016 (blendle)

Regisseur Annette Apon maakte de documentaire Ik wil gelukkig zijn over Fien de la Mar (1898 – 1965). Het Parool vraagt zich af: Wat betekende de theatervedette voor Amsterdam? “Diva van Hollandsch Hollywood.”
17 mrt 2016 (blendle)

In de Volkskrant een profiel van ‘actristesse’ Fien de la Mar.
17 mrt 2016 (blendle)

In de Telegraaf een interview met de regisseur van de De la Mar-documentaire, Annette Apon: “Fien de la Mar aan talent ten onder”.
17 mrt 2016

Henk van Gelder in NRC Handelsblad over de Fien de la Mar-documentaire: “Diva blijft een tikje vaag”.
16 mrt 2016

Waar blijft de film over Fien de la Mar, vraagt het AD zich af.
17 mrt 2016

Interview met Peter Heerschop in Voetbal International. Voetbal kijken, bijna iedereen doet het. Zo ook Heerschop (55). Hoe beleeft hij deze sport op tv? VI gaat op bezoek bij de programmamaker en cabaretier.
16 mrt 2016 (blendle)

Interview met Ronald Snijders in de VARAgids naar aanleiding van de uitzending van zijn theaterprogramma op 20 januari. “Heel even leek het er op dat Ronald Snijders zijn dagen op kantoor zou gaan slijten. goddank kwam hij via de televisie in het theater te staan.”
15 mrt 2016 (blendle)

Interview met Peter Pannekoek in het AD. In zijn eerste avondvullende voorstelling Zacht van binnen gidst Peter Pannekoek (29), de gevatte nieuwscommentator in De Wereld Dendert Door, het publiek langs zijn herinneringen, angsten, leugens en zin voor paniek. ‘Mijn intenties zijn zuiver, het wordt geen parodie.’
12 mrt 2016 (blendle)

Interview met Sanne Wallis de Vries in Het Parool. De afgelopen jaren was ze op tv, in films en musicals te zien. Maar in 2017 gaat ze weer het theater in met een conference. “Ik heb mensen altijd aan het lachen kunnen maken; een heel manipulatieve eigenschap.”
12 mrt 2016 (blendle)

Interview met Sanne Wallis de Vries in de Volkskrant. Deze week presenteert ze de Nationale Boekenquiz. Dat was wennen, want haar ‘stand-upstand’ moest uit.
11 mrt 2016 (blendle)

Wallis de Vries in de VPRO Gids over haar kijkgedrag.
8 mrt 2016 (blendle)

Interview met Richard Groenendijk in de Telegraaf: “Humor uit drama”.
12 mrt 2016 (blendle)

Interview met Lenette van Dongen in het AD. Ze is een ‘wensloos gelukkige’ vijftiger. Lenette van Dongen verkondigt in haar voorstelling Tegenwind de blijde boodschap van de heilzame overgang van het hectische stadsbestaan naar het gemoedelijke dorpsleven. ‘Je zelfredzaamheid wordt groter. Ik vind het heerlijk om de ramen te zemen.’
10 mrt 2016 (blendle)

Interview met Alex Agnew in Het Laatste Nieuws: Toen hij stierf, dacht mijn vader nog altijd dat het niks zou worden met mij.”
9 mrt 2016

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.