nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Claudia de Breij, Humorklas

Claudia de Breij heeft de muziek geschreven voor de voorstelling “André het Astronautje”, een voorstelling voor kinderen gebaseerd op het kinderboek van André Kuipers. Omdat ruimtevaart een rol speelde haar voorstelling “Teerling” heeft Kuipers de Breij indertijd hierbij raad gegeven. Op haar beurt heeft zij Kuipers dan geholpen door de liedjes te schrijven voor de theaterbewerking van “André het Astronautje”. De voorstelling ging eerder deze week in première en loopt nog tot eind mei in de Nederlandse theaters. Een reprise voor volgend theaterseizoen is voorzien.

De kwartfinale van de Humorklas, de comedywedstrijd van Radio 2 (BE), zou normaalgezien plaatsvinden op 23 maart. Wegens de terreuraanslagen in Brussel is deze verplaatst naar 13 april. Eerder verkochte tickets blijven geldig.
www.radio2.be

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...