www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugkijken: Lenette van Dongen, Erik van Muiswinkel, Paul de Munnik, Bert Gabriëls, Clinch

‘Tijd voor MAX’ ontving zangeres en cabaretière Lenette van Dongen. Van Dongen had de rol van verteller in het spektakel The Passion. Ook kwam ze praten over haar nieuwe solovoorstelling Tegenwind, waarin het verhaal wordt verteld van een vrouw die het leven in de grote stad vaarwel zegt om terug te gaan naar de natuur. Hoe autobiografisch is deze zoektocht naar een rustiger bestaan?
7 apr 2016

Erik van Muiswinkel was te gast in AvondGasten op L1. In zijn nieuwe soloprogramma ‘De Olieslager’ praat cabaretier Van Muiswinkel niet alleen over vluchtelingen en Zwarte Piet – maar ook over zijn buik.
7 apr 2016

Paul de Munnik was te gast in Koffietijd. Het succesduo Acda en De Munnik is inmiddels al bijna een jaar opgeheven. De Munnik is inmiddels begonnen aan zijn solocarrière. Zijn soloalbum heeft de bijpassende titel ‘Nieuw’. In Koffietijd vertelt hij hoe dit nieuwe bestaan hem afgaat.
7 apr 2016

Bert Gabriëls in Terug naar eigen land (enkel in België online te bekijken).
7 apr 2016

De laatste aflevering van Clinch, met Wim Helsen en Roy Aernouts (enkel in België online te bekijken).
6 apr 2016

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...