www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaretbenefiet: Comedy Against Poverty

Dit jaar wordt in De Roma in Antwerpen de tweede editie van Comedy against Poverty georganiseerd. Voor deze editie, die plaatsvindt op 14 mei, hebben verschillende cabaretiers uit de Vlaamse comedyscene toegezegd: Nigel Williams, Kamal Kharmach, Farah Bouguerra en Johan Petit. Arbi El Ayachi is de master of ceremony.

Comedy Against Poverty is een benefietactie met als doel mensen te helpen hun leven weer op de rails te krijgen. De opbrengst van deze avond gaat integraal naar de armoedeorganisatie Al Ikram, die zich om dak- en thuislozen en mensen in armoede bekommert. Het geld wordt gebruikt om minderbedeelden te helpen op een autonome manier te leven via scholing, taalcursussen, huisvesting, … Door de toestroom van vluchtelingen heeft Al Ikram extra geld nodig voor voedselpakketten en kledij.
Comedy against Poverty

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...