nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nekka-Nacht van 23 april uitverkocht

Op zaterdag 23 april vindt in de Antwerpse Lotto Arena de Nekka-Nacht plaats. Deze staat dit jaar in het teken van Toon Hermans, die precies 100 jaar geleden werd geboren. Volgende artiesten zullen er optreden: Bart Peeters, Johan Verminnen, Rocco Granata, Circus Ronaldo, Warre Borgmans, Els de Schepper, Pieter Embrechts, Bart Cannaerts, Riet Muylaert, Bert Verbeke, Lissa Meyvis en de winnaar de jaarlijkse Nekka-wedstrijd, Jeroen Kant.

Dat Toon Hermans nog altijd populair is, bewijst het feit dat deze avond uitverkocht is. Maar er zijn nog Nekka-Nachten met hetzelfde programma op donderdagnamiddag 21 april en vrijdagnamiddag 22 april, telkens om 14.30u. Voor deze voorstellingen zijn er nog kaarten beschikbaar. Deze kunnen besteld worden op 03/248.63.43 (Nekka VZW).
www.nekka-nacht.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon