www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Viggo Waas, Martine Sandifort, Paulien Cornelisse, Lenette van Dongen, Patrick Laureij

uit de kattenbak‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: interviews met Viggo Waas, Martine Sandifort, Paulien Cornelisse, Lenette van Dongen, Patrick Laureij.

Groot interview met Viggo Waas in Het Parool. “Waas speelt na dertig jaar NUHR nu een solovoorstelling. Een overwinning voor de vredesstichter en teamspeler, die is gestopt met zichzelf wegcijferen. ‘Ik heb geleerd dat je een prijs betaalt voor het wegdrukken van emoties.'”
16 apr 2016 (blendle)

Interview met Martine Sandifort in NRC.Next. “Sandifort speelt de hoofdrol in De Dokter Corrie Show , seksuele voorlichting op tv voor prepubers. Ze begrijpt wel dat niet iedereen erom kan lachen. ‘Dokter Corrie kan haaks staan op andermans normen en waarden.’”
15 apr 2016 (blendle)

Interview met Paulien Cornelisse in Opzij. “De verwarde cavia is het fictiedebuut van Paulien Cornelisse, maar spannender dan dat is misschien wel dat ze haar nieuwste boek helemaal zelf uitgeeft. Een revolutie in de Nederlandse boekenwereld. Ze vindt het fijn verantwoordelijk te zijn en niet langer in de vragende positie te zitten. ‘Als ik duurder papier wil, kies ik voor duurder papier.’”
14 apr 2016 (blendle)

Interview met Paulien Cornelisse in Volkskrant Magazine. “Ongemakkelijke sociale interacties op kantoor, dat vindt Paulien Cornelisse dus grappig. Ze schreef er een boek over. En ze werd moeder.”
9 apr 2016 (blendle)

Interview met Lenette van Dongen. “De afgelopen jaren trok cabaretière Lenette van Dongen (57) zich terug in een dorpje aan zee. Ze had de rust daar nodig om zichzelf weer te vinden. Haar ervaringen verwerkte ze in haar nieuwe ­theatershow Tegenwind.”
14 apr 2016 (blendle)

CJP interviewt Patrick Laureij. “Na jarenlang standup in Toomler komt hij nu met zijn eerste theatershow, Dekking Hoog. Ons advies: gaan. Of je moet niet van humor en lachen en dat soort zaken houden.”
12 apr 2016

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.