www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Paul de Munnik, Martine Sandifort, Maurice Hermans, Rob Scheepers

Paul de Munnik mag deze week onder de noemer “Het Klassieke Hart” op Radio 4 iedere dag een klassiek nummer uitkiezen. Radio 4 sprak verder met hem over zijn nieuw album, zijn invloeden, zijn studie aan de Kleinkunstacademie, Acda & de Munnik en zijn eerste stappen in zijn solo-carrière.
18 apr 2016

Martine Sandifort en Margriet van der Linden in Ramarmar.
18 apr 2016

Martine Sandifort was te gast in De Perstribune op Radio 1. Sandifort was zondag terug op tv met De Dokter Corrie Show, waarin ze vragen beantwoord op het gebied van puberteit, seksualiteit en relaties.
17 apr 2016

Jan Rietman belde met Maurice Hermans in zijn radioprogramma Wekker-Wakker-Weekend! op Radio 5. Hermans heeft een single uitgebracht, “De Wereld Gaat Veranderen”. Hij wil zijn stijl een beetje losmaken van zijn vader; in zijn nieuwe voorstelling zal hij voor de pauze meer zichzelf zijn en na de pauze meer de zoon van zijn vader.
16 apr 2016

Rob Scheepers brengt de week in oneliners bij Martijn in de Middag op Radio Veronica.
15 apr 2016

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...