www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Aart Brouwer overleden

Op 12 april jl is Aart Brouwer op 86-jarige leeftijd overleden. Hij maakte dee uit van het ABC Cabaret en speelde bij de Snip & Snap-revue van de Willy Walden en Piet Muyselaar. Daarnaast was hij te zien in tv-shows en reclamespots. Memorabel is een optreden bij Dorus waarbij borstels dienen als mondharmonica.

In 1965 verkoos hij een leven buiten de schijnwerpers omdat hij met een jong gezin meer wilde verdienen. Hij was toen al public relations-man bij de Mecom. Daarop werd hij reclamechef bij de Bijenkorf en vervolgens ondernemer. Henk van Gelder meldt in NRC dat hij tot op hoge leeftijd actief was. Met het geven van motivatiecursussen en als adviseur van schouwburg Het Park in Hoorn.
NRC: Bijrolspeler die ook weleens wat wilde verdienen

De documentaire ‘Aart Brouwer, verloren verhalen’ uit 2013 bevat veel fragmenten uit zijn showbusinesscarriere.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.