nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Bevergem winnaar op Vlaamse Televisiesterren

De reeks Bevergem van Freddy De Vadder heeft weer enkele prijzen gewonnen. Op de uitreiking van De Nacht van de Vlaamse Televisiesterren op 23 april kreeg Bevergem de Televisiester voor beste scenario fictie. De reeks werd geschreven door Freddy De Vadder, Wannes Capelle, Dries Heyneman en Gilles Coulier. Ook actrice Ann Tuts kreeg een Televisiester voor haar rol in de serie. Bevergem mocht een derde Televisiester ontvangen voor beste humorprogramma. De nominatie voor beste acteur (Piet de Praitere en Wim Willaert waren genomineerd) kon Bevergem helaas niet verzilveren.

De Vlaamse Televisiesterren zijn zowat de meest vooraanstaande televisieprijzen in Vlaanderen.
www.vlaamsetelevisiesterren.be
www.deredactie.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...