www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Alex Klaasen vertolkt rol in de film “Het verlangen”

Deze maand zijn de opnames begonnen van de film “Het verlangen”. Chantal Janzen vertolkt de hoofdrol – ze speelt de aantrekkelijke Brigitte. Als zij met een barslecht manuscript bij een slecht draaiende uitgeverij aanklopt, zien de twee directieleden (Alex Klaassen en Gijs Naber) onmiddellijk mogelijkheden. Om de media te bespelen, laten ze haar van rol wisselen met een onooglijke en stotterende auteur van een literair meesterwerk. En het blijkt te werken: dit boek wordt zowel artistiek als zakelijk een groot succes, maar de oorspronkelijke overeenstemming tussen alle partijen slaat om in een hevige strijd om erkenning.

“Het verlangen” wordt geregisseerd door Joram Lursen, bekend van de films “Alles is liefde” en “Alles is familie”, en wordt in het voorjaar van 2017 in de Nederlandse bioscopen verwacht.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...