www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Arbi el Ayachi organiseert Comedy Fabrik

Comedian Arbi el Ayachi is gestart met een nieuw initiatief: Comedy Fabrik. Het is de bedoeling om talent te ontwikkelen door bekende en nieuwe comedians met elkaar in contact te brengen. Voor dit initiatief heeft Arbi el Ayachi het district Antwerpen gecontacteerd en hij krijgt ondertussen steun voor het project.

Er zijn immers twee soorten comedians, aldus el Ayachi: de bekende comedians die vaak optreden en de opkomende comedians, die het moeilijk hebben om een publiek aan te trekken. Door de Comedy Fabrik te organiseren, kunnen deze opkomende comedians ervaring op doen en ook bekendheid krijgen.

Comedy Fabrik wordt gehouden in het podiumcafé Venue 219 in Antwerpen. De eerste Comedy Fabrik vond plaats op 14 april. De volgende edities zijn op 28 april, 12 en 26 mei, 13 en 27 oktober en 10 en 24 november. De line-up wordt niet op voorhand bekend gemaakt, maar er komt iedere keer wel een bekende naam optreden. Toegang is gratis.
Facebookpagina Venue 219

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...