nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Martijn Kardol, Urbanus, Roel C. Verburg, Borát

Martijn Kardol, winnaar van het Leids cabaretfestival, op het Taalstaatpodium van Radio 1.
14 mei 2016

Urbanus was gastpanellid in de komische Radio 2 (BE) quiz De Zoete Inval.
14 mei 2016

Roel C. Verburg bij Rinkeldekinkel: hij heeft enkele tips voor Douwe Bob.
13 mei 2016

Bij Radio Doc herleeft voor eenmaal Borát. In dit programma dat de VPRO uitzond in de jaren tachtig bevatte ‘Radiokunst’ zoals die nooit eerder had geklonken. Het programma van Rik Zaal, met medewerking van Jet van Boxtel, Herman Koch, Marjan Luif, Michiel Romeyn, Theo Sontrop, Jan Stavinoha, en vele anderen kan gezien worden als een voorloper van het latere televisieprogramma Jiskefet. 251 Afleveringen, en nog eens honderden ‘Borát-hoekjes’ waren er te horen. Geluidskunstenaar Mat Wijn, die er dertig jaar geleden ook bij was, heeft een aantal makers van toen opgezocht en kwam tot een nieuwe Borát.
8 mei 2016

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon