nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Line-up Lacht Comedy Festival Gent bekend

Tijdens de jaarlijkse Gentse Feesten slaan Livecomedy.be, Lacht TV en Kunstencentrum Vooruit de handen ineen voor het Lacht Comedy Festival, van vrijdag 15 juli tot zondag 24 juli. Inmiddels is het volledige programma bekend, met als klapper de komst van de geweldige Australische comedian Jim Jefferies (in theater Capitole). Begin dit jaar stond hij nog twee keer in de HMH in Amsterdam.

Tijdens het festival zijn er shows van Vlaamse comedians als Alex Agnew, Wim Helsen, Wouter Deprez, Herman Brusselmans en Nico Dijkshoorn, Urbanus & De Fanfaar, Henk Rijckaert, Seppe Toremans, Kamal Kharmach, Xander De Rycke, Jens Dendoncker en anderen. Er zijn ook Engelstalige acts met Sam Simmons (AUS), The Midnight Beast (UK), Pat Cahill (UK), Pete Johansson (CAN), Liz Miele (US) en Jamali Maddix (UK).

Nederland wordt vertegenwoordigd door Jan Jaap van der Wal, J.S. en Eva Crutzen. Bovendien brengt Arie Koomen samen met de Vlaamse comedian Jeroen Leenders een ‘dirty late night’ voor ‘hun vuilste en meest controversiële moppen’.

Voor meer info en kaarten:
–www.lachtcomedyfestival.be

Categorie: Festivals, International | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.