www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Bill Burr en Daniel Sloss komen naar Vlaanderen

Bill Burr

Goed nieuws voor de Vlaamse comedyliefhebbers en de Nederlandse fans die geen kaartjes meer voor zijn optreden in DeLaMar kunnen krijgen, Bill Burr speelt op 12 augustus in de Stadsschouwburg van Antwerpen. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag.

Bill Burr is een van de meest gerespecteerde comedians uit de VS. Hij wisselt op een heel eigen manier serieuze onderwerpen af met alledaagse situaties, intelligente gedachtes volgen razendsnel op schijnbaar simpele observaties, allemaal verpakt in messcherpe en enorm grappige comedy. Bill Burr weet als geen ander je mee te nemen in zijn unieke wereld.
meer info

De Britse comedian Daniel Sloss speelt op 26 oktober in Arca te Gent en op 27 oktober in Antwerpen.

Sloss was de jongste comedian die op West End in Londen een solo seizoen mocht spelen. Ook maakte hij zijn opwachting in enkele Amerikaanse tv-shows, waaronder The Late Night Show with Craig Ferguson en Conan. Dit jaar speelde hij al uitverkochte tours in Australiƫ en Nieuw Zeeland. De kaartverkoop voor Gent en Antwerpen is reeds begonnen.
meer info

Categorie: International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.