www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul van Vliet, Bert Kruismans, Jacques Brel, Richard Groenendijk

Paul van Vliet rijdt op 5 juli mee als eerste passagier in de nieuwe Haagse Tourist Tram in Den Haag. De Tourist Tram rijdt met een eigen dienstregeling tussen de trams van HTM. Er komen zestien op- en uitstapplaatsen. Tijdens de rit langs de attracties en bezienswaardigheden krijgen de passagiers wetenswaardigheden over de stad te horen.
meer info

Op 5 en 7 juli vindt in Brussel de Ommegang plaats, een historische processie in Brussel. Oorspronkelijk werd deze gehouden om het onthaal van Keizer Karel te organiseren toen hij zijn zoon Filips aan de Brusselaars kwam voorstellen. Maar vanaf 1930 wordt deze jaarlijks gehouden om de honderdste verjaardag van België te herdenken. Vele bekende Belgen werken hieraan mee. Onder hen ook comedian Bert Kruismans, die de Engelstalige commentator van de Ommegang zal zijn.
De Ommegang

Producent Stage Entertainment ontwikkelt een musical over het leven zanger Jacques Brel. Het is de bedoeling dat de productie over Brel een kleinschalige, reizende musical wordt voor het seizoen 2018/2019.
meer info

Eind augustus is het vierde seizoen Linda’s Zomerweek te zien. Eén van de gasten is is cabaretier Richard Groenendijk.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.