Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Youp van ’t Hek, Kamagurka, Jan Jaap van der Wal, Jenny Arean, Roel C. Verburg, Michael Van Peel, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Johan Goossens, Eric Koller, Andre Manuel, Pepijn Schoneveld

uit de kattenbak‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: interviews met Youp van ’t Hek en Kamagurka, Jan Jaap van der Wal, Jenny Arean, Roel C. Verburg, Michael Van Peel, Paulien Cornelisse, Youp van ’t Hek, Wim Helsen, Johan Goossens, Eric Koller, Andre Manuel, Pepijn Schoneveld.

Zomeravondgesprek tussen Youp van ’t Hek en Luc Zeebroek (beter bekend als Kamagurka).
9 juli 2016 (blendle)

Jan Jaap van der Wal kijkt terug op zijn eerste week als vervanger bij RTL Late Night.
8 juli 2016 (blendle)

Interview met Jenny Arean in het tijdschrift Jan. “In de liefde heeft ze ‘lang en gelukkig’ nooit gehaald – maar met zichzelf is zangeres en cabaretière Jenny Arean al een leven lang diep tevreden. ‘Pas ging ik na een première, met al die bloemen, alleen naar huis. Ik mis dan niemand. Heerlijk, thuis de stilte in.'”
7 juli 2016 (blendle)

Roel C. Verburg studeerde tien jaar cognitieve psychologie, maar werd cabaretier. NRC.next sprak hem en anderen die jarenlang studeerden, maar kozen voor een alternatieve carriere.
6 juli 2016 (blendle)

Interview met Michael Van Peel in Het Parool naar aanleiding van zijn boek ‘Van Peel tot evenaar’ over zijn reis per Vespa van Antwerpen naar Dakar: “Ik kan niet meer slecht denken over mensen.”
29 juni 2016 (blendle)

Claudia de Breij en Ronald Goedemondt over cabaretiere en auteur Paulien Cornelisse. Tegenwoordig ook uitgever van haar eigen boek.
28 juni 2016 (blendle)

Interview met Paulien Cornelisse in NRC.next naar aanleiding van haar boek ‘De verwarde cavia’, over de kantooravonturen van een cavia: “Ik doe precies wat ik in 2006 heb opgeschreven.”
18 juni 2016 (blendle)

Interview met Youp van ’t Hek in het AD na zijn terugkeer in het theater: “Er is toch wel een dokter in de zaal?”
17 juni 2016 (blendle)

Interview met Wim Helsen in de Nieuwe Revu.
15 juni 2016 (blendle)

Interview met Johan Goossens in Esquire. Hij was een cabaretier die van de weeromstuit leraar werd op een ROC in Amsterdam. Dit is wat hij er leerde. “Onbewust dacht ik toch: ik ga ze redden”.
14 juni 2016 (blendle)

Eric Koller in de Telegraaf over zijn beginperiode bij Cirque du Soleil, waar hij voor twee jaar is aangetrokken als clown.
9 juni 2016 (blendle)

Profiel van André Manuel. Het Parool praat met theaterdirecteur Jan Gras en zijn impresario Helga Voets.
28 mei 2016 (blendle)

Interview met Pepijn Schoneveld in Het Parool. Zes jaar geleden durfde cabaretier Pepijn Schoneveld (31) zijn huis niet meer in vanwege zijn angststoornis. Inmiddels weet hij hoe hij ermee om moet gaan. ‘Pas op het podium voel ik me veilig.’
23 mei 2016 (blendle)

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.