nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabarestival in Boekelo

Amsterdam heeft zijn UIT-markt, de gemeente Boekelo heeft sinds enkele jaren zijn eigen versie hiervan, nl. het Cabarestival. Dit is hun interpretatie van de UIT-markt, met optredens op merkwaardige locaties, zoals bv. een smederij, een kapsalon, een vrachtwagen, een treinwagon en een zouttoren.

Op zaterdag 27 augustus vinden er op acht verschillende locaties optredens plaats van o.a. Ernest Beuving, De Blonde Jongens en Tim, Piepschuim, Fuad Hassen, Jasper van Kuijk, Hassan el Rahaui, Ronald Smink, Tom Sligting en Silvester Zwaneveld.

Meer info:
Cabarestival

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...