www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Overleden: Frederik Caelen

Vandaag bereikte ons het bericht dat Frederik Caelen op 22 juni is overleden op 42-jarige leeftijd.

Accordeonist en pianist Caelen doorliep het conservatorium in Antwerpen. Met zangeres Micheline Van Hautem vormde hij de spil van de groep Mich en Scène tussen 2004 en 2007. In 2008 speelde hij de rol van Chris in het toneelstuk ‘Onze jongens’ van Arthur Miller.

Met Ron De Rauw vormde hij het cabaretduo Jummoo, waarmee hij de voorstellingen ‘JUMMOOoh!’, ‘Cockamamy’ en ‘Quaiss Kitir’ maakte. In 2009 kwam de groep opnieuw bij elkaar. De laatste seizoenen speelden ze de voorstelling ‘AEIOUY’. In september zouden try-outs voor een nieuw programma starten.

Naast zijn theaterwerk was Caelen leerkracht accordeon bij de Stedelijke Kunstacademie Waregem sinds 1997.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.