nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Yora Rienstra stopt bij Radio 2

Yora Rienstra stopt als medepresentator bij het Radio 2-programma ‘Yora en Sander, Sander en Yora’. Vanaf september is Sander de Heer nog de enige presentator en wordt het naar hem vernoemd.

In 2013 viel Rienstra in als presentator van ‘Sara op zondag’ op de zondagavond van Radio 2 bij afwezigheid van Sara Kroos. Een seizoen later kreeg ze haar eigen programma op dit tijdstip, ‘Ha! Die Yora’. Toen de kleinkunstprogrammering op Radio 2 helemaal aan de kant werd geschoven ging ze samen met De Heer verder op de zaterdag- en zondagmiddag van deze zender.

Komend theaterseizoen speelt Rienstra geen nieuwe cabaretsolo, maar vertolkt ze de rol van Emma in de solovoorstelling PAAZ, gebaseerd op de gelijknamige roman van Myrthe van der Meer. Vol humor, die de donkere kant van de psychiatrie echter niet schuwt.

Categorie: Op de radio | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.