nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Celebrity Stand-Up met Martijn Koning

Vanaf donderdag 13 oktober presenteert comedian Martijn Koning een gloednieuw programma op Comedy Central: Celebrity Stand-Up! Niet de doorgewinterde stand-up comedians staan op het podium, maar twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen. Met een dosis zelfspot en humor luchten ze hun hart en laten ze een totaal andere kant van zichzelf zien. Ze krijgen hulp van comedians Wilko Terwijn, Vincent Geers (die meeschreven aan Mark Ruttes Correspondents’ Dinner-speech) en en Menno Stam eer ze voor een live publiek komen te staan.

De twaalf celebrities worden later bekendgemaakt.

Celebrity Stand-Up, vanaf 13 oktober iedere donderdag om 22.00 uur te zien op Comedy Central.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.