www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul de Munnik, Klaas van der Eerden, Annie MG Schmidts Dikkertje Dap verfilmd, Acht wordt CAZ

Paul de Munnik brengt op 5 september zijn nieuwe single “Er is er altijd een” uit. Dit is de tweede single van zijn album “Nieuw” dat eerder dit jaar verscheen.

Klaas van der Eerden presenteert een geheel nieuw visprogramma op tv waarbij hij andere bekende Nederlanders interviewt en ondertussen enthousiast probeert te krijgen voor de hengelsport. De werktitel is Big Fish Klaas.
meer info

Het beroemde versje ‘Dikkertje Dap’ van Annie M.G. Schmidt wordt verfilmd. Dat heeft distributeur Independent Films vrijdag bekendgemaakt. De opnames zijn deze week van start gegaan. De regie ligt in handen van Barbara Bredero, die eerder de Mees Kees-trilogie maakte.
meer info

De Vlaamse zender Acht verandert van naam. ‘Mannenzender’ CAZ gaat actiefilms combineren met een documentaireserie over de elitetroepen van het Vlaamse leger (..), series én comedy. Zo wordt er ’s avonds een aflevering van Live at he Apollo geprogrammeerd. Caz!, later Arrow Caz is overigens een Nederlandse radiostation.

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...