nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Comedy-impro op Amsterdam Fringe Festival

Tussen 1 en 11 september vindt opnieuw het Amsterdam Fringe Festival plaats: een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. 11 dagen lang 80 verschillende voorstellingen op meer dan 40 verschillende locaties. Eén van de acts is de impro-comedygroep Beperkt Houdbaar. Zij spelen op 1, 4, 8 & 9 september in het Amsterdams Theaterhuis aan de Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 54.

Bij Beperkt Houdbaar improviseren Tim Zeegers (Op Sterk Water, vervangt hier Stefan Hendrikx) en Andries Tunru (Flunknarf) aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm, met alles er op en er aan. Meerdere verhaallijnen, een stuk of twintig personages, en na een minuut of 60 komt alles bij elkaar. Iedere avond is dus uniek en het publiek bepaalt mee waar het verhaal over gaat. De muzikale begeleiding is van pianist Joep Hullegie.

Beperkt Houdbaar won met hun geïmproviseerde comedyfilm het Amsterdams Studenten Festival 2015.

Voor meer info en kaartjes:
amsterdamfringefestival.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.