www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Guga Baùl, Jörgen Raymann, Comedy & Cinema, nieuw seizoen FATU, Bert Kruismans

Op 1 oktober verandert de Vlaamse zender Acht van naam en heet vanaf dan Caz. Caz wordt gelanceerd met “Boxing Stars”, een bokswedstrijd tussen bekende Vlamingen, die in het kader hiervan gecoacht worden door professionele bokstrainers, waaronder negenvoudige wereldkampioene Daniëlla Somers. Een van de bekende Vlamingen die in de ring zal treden, is comedian en stemmenimitator Guga Baùl. Hij neemt het op tegen Bill Barberis, soapacteur en ook actief in het improvisatietheater.

Afgelopen zaterdag werden Almeerse pleegouders in het zonnetje gezet door onder meer Jörgen Raymann.
www.almerevandaag.nl

Zaal Cinema in Aalst gaat een maandelijks comedyprogramma brengen onder de noemer ‘Comedy & Cinema’ met Raf Coppens als vaste MC. Naast jong talent spelen ook meer gevestigde comedians.
meer info

Zondag 25 september begint het elfde seizoen van FATU, het stand-up comedyprogramma van het Bijlmer Parktheater. MC en host Jeffrey Spalburg presenteert elke maand drie collega-comedians. Op 25 september zijn dat er echter vier: Rayen Panday, Deng Boy, Daniel-Ryan Spaulding en talent Yordhaira Moerman.
www.facebook.com/Fatu.nl/

Vanaf woensdag staat Den Haag in het teken van het Prinsjesfestival. De Vlaamse comedian Bert Kruismans mag er donderdag spreken over een alternatieve economische geschiedenis van België & Nederland. Kruismans bracht vorig jaar het boek “Ons 200 jarige koninkrijk” uit, wat gaat over wat er gebeurd zou kunnen zijn met België en Nederland als onze gekroonde hoofden andere beslissingen hadden genomen.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...