www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Daguitstap naar Toon Thuis o.l.v. Maurice Hermans

Toon ThuisMaurice Hermans organiseert enkele daguitstappen per bus naar de Toon Hermanstentoonstelling Toon Thuis in Sittard met opstapplaatsen in Amsterdam (RAI), Utrecht (stadion FC Utrecht) en Den Bosch (Transferium). Hermans zelf is reisleider en vertelt onderweg meer over zijn vader Toon en diens carrière. Bij aankomst in Sittard neemt een gids je mee op stadswandeling langs de huizen en bijzondere plekken waar Toon en zijn familie hebben gewoond. Daarna bezoekt iedereen Toon Thuis onder begeleiding van twee vrijwilligers en Maurice Hermans zelf, die ook hier uitleg zal geven over zijn vader.

Er staan vier data gepland voor deze busreizen, die alleen doorgaan bij voldoende deelname. De data zijn: 8 en 29 oktober en 5 november. Kostprijs is 55 euro en hier zit in: een kopje koffie met vlaai, de stadswandeling o.l.v. stadsgids en de entree voor Toon Thuis. De vierde datum, 17 december, is zonder begeleiding van Maurice Hermans. Deze dagreis heeft wel een meerprijs van 37,50 euro omdat er ook een kaartje bij zit voor de voorstelling “24 Rozen Voor Jou” met o.a. Maurice Hermans, Benny Ludemann en Willeke Alberti in de Stadsschouwburg De Domijnen in Sittard.

Om je op te geven voor een van deze daguitstapjes (inschrijving sluit op 1 oktober) of voor meer info, kan je terecht op het emailadres maurice.hermans@planet.nl.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...