www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Good News Show van Lebbis

Hans Sibbel ookwel Lebbis komt in december met de ‘Good news show’ waarin hij op de valreep van het jaar alleen maar goed nieuws gaat bespreken. Daar was vanavond al een voorproefje van te zien tijdens De Wereld Dendert Door.
fragment DWDD

“De evolutie heeft ons gebracht waar we zijn. 3 en een half miljard jaar is het al bezig. Elke dag weer nemen we kleine, welhaast onzichtbare stapjes. Sommige sterven in schoonheid, sommige stapjes zijn weer naar achteren. Maar er zijn pareltjes. Kleine of grote gebeurtenissen waardoor we als mensheid verder komen. Gezonder blijven, langer en beter leven, vrijer zijn, en zelfs, laat ik het maar zeggen, gelukkiger worden. Die kleine stapjes van het afgelopen jaar die ons verder helpen ga ik eens op een rijtje zetten. Ik zal u de schoonheid van het leven tonen door een bril die u nog nooit heeft opgehad. Zo, en daar doet u het maar mee.”
speellijst

foto: Martin Oudshoorn

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.