www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw seizoen voor Het Nieuwe Lied

De Zwartekat-redactie is fan van Het Nieuwe Lied, een collectief van twaalf Nederlandstalige singer-songwriters. Zij spelen in wisselende samenstellingen, soms solo en tijdens de nieuwsjaarsconcerten meestal met alle spelers. Op dit moment bestaat het collectief uit: Kiki Schippers, Flip Noorman, Eva van Manen, Sjaan Duinhoven, Maarten Ebbers, Yentl Schieman, Jeroen Woe, Peter van Rooijen, Thijs Maas, Eefke den Held, Jan Groenteman, Tjeerd Gerritsen en Christine de Boer.

Het Nieuwe Lied speelt seizoen weer maandelijks in Theater Bellevue in Amsterdam en Theater Walhalla in Rotterdam. Nieuw is dat het collectief ook speelt tijdens ‘De Klap op de Maand’ in De Kleine Komedie waar in samenwerking met Het Parool eens per maand de actualiteit wordt doorgenomen. Eén lid van Het Nieuwe Lied schrijft dan een nieuw lied over die actualiteit.
www.hetnieuwelied.nl

Oprichter en drijvende kracht achter het gezelschap is Eefke den Held. Dinsdag 27 en woensdag 28 september speelt zij haar solo-voorstelling ‘Alleen maar mooier’ in Theater Bellevue.
Voor meer info:
www.theaterbellevue.nl/

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.