nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Celebrity Stand-up

Morgen start bij Comedy Central de serie ‘Celebrity Stand-Up’, gepresenteerd door Martijn Koning. Twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen wagen zich aan stand-up comedy. Met een dosis zelfspot en humor luchten ze hun hart en laten ze een totaal andere kant van zichzelf zien. Ze krijgen hulp van comedians Wilko Terwijn, Vincent Geers (die meeschreven aan Mark Ruttes Correspondents’ Dinner-speech) en en Menno Stam eer ze voor een live publiek komen te staan.

De deelnemers zijn: Ferry Doedens (GTST), Christophe Haddad (GTST), Tony Star (Oh oh Cherso, Tofik Dibi (ex-politicus), Jelka van Houten (actrice), Frank Evenblij (presentator), Roxeanne Hazes, Glenn Helder (oud-voetballer), Annemieke Schollaardt (3FM-dj), Anouk Maas (presentatrice), Otto-Jan Ham (presentator) en Patty Brard (Patty Brard).

Celebrity Stand-Up, vanaf 13 oktober iedere donderdag om 22.00 uur te zien op Comedy Central.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.