www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

RTL4 stopt met Jopie Parlevliet Show

Er komt geen derde seizoen van de Jopie Parlevliet Show met Richard Groenendijk op RTL4. De zender vindt dat het publiek dat het programma trekt te oud is. Dat zegt Groenendijk tegen het AD in een interview dat morgen in de krant verschijnt.

Onlangs werd de laatste uitzending van het tweede seizoen uitgezonden. Fans van Parlevliet hoeven echter niet al te lang te wachten, want het typetje keert ook terug in het nieuwe theaterprogramma van Groenendijk waarmee hij vanaf 15 november in het theater te zien is.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.