www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Robert-Jan Veen, Ronald Goedemondt, Wim Helsen, Javier Guzman

uit de kattenbak‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: interviews met Robert-Jan Veen (manager Jochem Myjer), Ronald Goedemondt, Wim Helsen, Javier Guzman

In het Financiële Dagblad interviews met artiestenmanagers, waaronder Robert-Jan Veen, manager van Jochem Myjer.
16 dec 2016

Merel Westrik interviewt Ronald Goedemondt voor Linda: “Cabaretier Ronald Goedemondt (41) doet dit interview alleen omdat hij op de foto wil met een knappe vrouw. Nieuws lezeres Merel Westrik (37) schrikt van zoveel eerlijkheid. Dus wordt er eerst even geknuffeld.”
14 dec 2016 (blendle)

Interview met Wim Helsen in Esquire: “Ongemak is spanning, en spanning is altijd interessant. Vanwege de ontlading die erop volgt, maar ook omdat spanning de aandacht erbij houdt. In het dagelijkse leven proberen we ongemak te vermijden of te ontvluchten. In de artificiële context van een theater kun je het laten bestaan en ermee spelen, waardoor het veel lichter wordt. Op het moment zelf voelt die ongemakkelijkheid verschrikkelijk, maar het levert later de beste verhalen op. Achteraf merk ik vaak pas dat die momenten in mijn shows zitten.”
13 dec 2016 (blendle)

Interview met Javier Guzman in Panorama over zijn oudejaarsconference. “Zoeken naar een grap terwijl de wereld in brand staat, maar op een gegeven moment wordt de berg ellende zo onbestaanbaar groot, dat je ook eigenlijk niets anders meer kunt dan er grappen over maken. Dan erom lachen. Sterker nog, als je het mij vraagt is dit mijn grappigste voorstelling ooit. Het is lach op lach op lach. Wat best bizar is, als je weet wat er allemaal gebeurd is dit jaar.”
14 dec 2016 (blendle)

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.