nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Bestuur Stadsschouwburg Velsen zet ontslag directeur door

Het bestuur van de Stadsschouwburg Velsen en het Kunstencentrum wil de arbeidsovereenkomst met directeur Jacob Bron alsnog ontbinden. Daarom gaan zij in hoger beroep tegen de uitspraak van de kantonrechter. Op 23 december werd Bron in het gelijk gesteld en de motivaties voor zijn ontslag ongegrond verklaard.

Het bestuur heeft echter het vertrouwen in de directeur verloren en wil het ontslag doorzetten op basis van de statuten. Dat is inmiddels aan Bron en zijn advocaat De Jager medegedeeld.

Bron wil zijn werkzaamheden zo snel mogelijk hervatten. Door de opstelling van het bestuur is dit niet mogelijk. De Jager zegt tegen het Haarlems Dagblad daarom een nieuw kort geding aan te spannen tegen het bestuur dat op 9 februari dient.
eerdere berichtgeving

Update: alinea over nieuw kort geding toegevoegd.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.