www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Javier Guzman, Bert Visscher, Jacques Vermeire

De try-out van Javier Guzman was in het Agoratheater te Druten na 40 minuten plots voorbij, meldt het AD. Guzman stapte van het podium en kwam niet meer terug, het publiek in verwarring achterlatend. Zij krijgen hun geld terug. En Guzman is de komende tijd niet meer welkom in het theater.
AD, 6 feb 2017

Bert Visscher en Babette van Veen verzorgen gastoptredens tijdens het Vrouw Holland Festival in het Groningse MartiniPlaze op 17 maart, waar we eerder over hebben bericht. Aanleiding is het twintig jarig jubileum van de vrouwencabaretgroep.
eerder bericht
MartiniPlaza: Vrouw Holland Festival

Jacques Vermeire is dinsdag 7 februari te gast in eerste nieuwe aflevering van ‘Stukken van Mensen’ op de Vlaamse serie Vier, om 21.30 uur. De topdealers worden bezocht door verkopers met een missie: een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs aan de man brengen.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.