www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Thomas Acda, Pieter Derks, Freek de Jonge, René van Meurs, Lenette van Dongen, Hans Liberg, Thomas Smith, Frank Verhallen, Yentl Schieman, Sanne Wallis de Vries

uit de kattenbak‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: interviews met Thomas Acda, Pieter Derks, Freek de Jonge, René van Meurs, Lenette van Dongen, Hans Liberg, Thomas Smith, Frank Verhallen, Yentl Schieman, Sanne Wallis de Vries.

Thomas Acda heeft een plaat gemaakt zonder Paul de Munnik, maar hij is niet solo, benadrukt hij in het interview in het AD.
6 mrt 2017 (blendle)

Interview met Pieter Derks in Trouw: “Pieter Derks houdt van de actualiteit. Maar het snel opeenvolgende nieuws zat hem weleens dwars bij het maken van zijn nieuwe programma ‘Spot’.”
3 mrt 2017 (blendle)

Interview met Freek de Jonge in BN De Stem: “Nederland gaat 15 maart naar de stembus. Freek de Jonge (72) biedt een alternatieve stemwijzer met zijn vijfde verkiezingsconference. ‘Rutte kan zich nergens meer vertonen als hij met de PVV gaat regeren.'”
2 mrt 2017 (blendle)

Interview met René van Meurs in Het Parool: “Het gaat de hele dag al over Trump, Syrië”
1 mrt 2017 (blendle)

Interview met Lenette van Dongen in HP De Tijd. “We gaan geen leuke tijd tegemoet, meent cabaretière Lenette van Dongen (58). Ook haar collega’s spaart ze niet. ‘In de cabaretwereld heerst veel seksisme.'”
28 feb 2017 (blendle)

Interview met Hans Liberg in Het Parool. “Liberg is bezig met zijn zeventiende en laatste show, Trálálálá voor iederéén!! Hij wil minder pleasen dan vroeger; de tijden zijn daar ook naar, vindt hij. ‘Ik doe iets met het volkslied van IS en het Horst Wessellied, dat ooit een Weens walsje was.'”
28 feb 2017 (blendle)

De Humo sprak met Thomas Smith, de in Nederland geboren Brit: “Zo kapot van de Brexit dat ik Belg ben geworden.”
28 feb 2017 (blendle)

Interview met Frank Verhallen in het Brabants Dagblad: “Frank Verhallen is dé autoriteit in Nederland als het om cabaret gaat. Hij bedacht een concept dat uniek is op de wereld: een cabaretacademie. Verhallen is ook schrijver en kunstverzamelaar. En poëziecriticus. Zijn beste uren van de dag: van vijf tot acht. ’s Morgens.”
13 feb 2017 (blendle)

Interview met de Zeeuwse Yentl Schieman in de PZC: “In het rustige Kruiningen, waar ze opgroeide, kon Yentl Schieman zich eindeloos vervelen. Nu ze een hectisch leven leidt als cabaretière verlangt ze daar wel eens naar terug. ‘Ik had ruimte in mijn hoofd om te fantaseren.'”
11 feb 2017 (blendle)

Sanne Wallis de Vries in de Margriet: “Ik ben de vrouw geworden die ik vroeger heel erg zou hebben gevonden.”
2 feb 2017 (blendle)

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.