www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Comedyawards voor Wat Als en Tegen de Sterren Op, Huiskamerfestival in Someren, Freek de Jonge, Fiep Westendorp

VTM heeft met twee comedyprogramma’s een award gewonnen op het WorldMediaFestival in Hamburg. Het derde seizoen van ‘Wat Als?’ kreeg goud in de categorie ‘comedy’ en de liveshow van ‘Tegen De Sterren Op’ van vorig jaar won zilver in de categorie ‘entertainment specials’.
meer info

De Ruchte in Someren werkt samen met de Koningstheateracademie in Den Bosch voor een nieuw Huiskamerfestival. In vier verschillende huiskamers spelen theatermakers-in-opleiding. Slechts 80 kaarten beschikbaar.
meer info

De eerste namen voor de festivaleditie van Bier & Ballen zijn bekend. Onder anderen cabaretier Freek de Jonge, oud-voetballer Willem van Hanegem en schrijver Ronald Giphart komen op zaterdag 24 juni naar Breda. Bier & Ballen is de naam van het populaire voetbalavondje vol verhalen en muziek.
meer info

Fiep Westendorp maakte veel meer dan alleen de illustraties bij boeken van Annie M.G. Schmidt, waarvan velen haar kennen.

Dat is tot 1 november te zien in het Nederlands Drukkerij Museum aan de Leeuwerik in Etten-Leur op de tentoonstelling Blikvangers.

Deze tentoonstelling is een chronologisch overzicht van het werk dat Westendorp maakte voor reclame, affiches en boekomslagen. Daarnaast geeft het een goed beeld over de ontwikkeling van het werk van Westendorp in relatie tot de druktechnieken, waar zij voor gewerkt heeft.
meer info

Categorie: Divers, Prijzenfestival | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.