www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul de Munnik, Paul de Leeuw, Dennis van de Ven

Vanaf 15 augustus vindt er gedurende een week in de grote Schouwburgtent op de Parade in Amsterdam “Rottigheid” plaats, gespeeld door Lucretia van der Vloot, Marcel de Groot, Paul de Munnik, Wouter Planteijdt en Dionys Breukers. Dit is het vervolg op de muzikale voorstelling “Niets dan Rottigheid” met Bob Fosko, Maarten van Roozendaal en Pierre van Duyl, die ze in 2003 op Theaterfestival De Parade speelden, met in 2006 het vervolg, “Nog meer rottigheid”. De voorverkoop begint binnenkort.

Kijk hier de voorstelling ‘Nog meer rottigheid’ terug:

Paul de Leeuw is één van de gasten in een nieuwe serie interviews van ‘Operatie interview’ in De Balie in Amsterdam. Op 7 mei wordt hij door drie interviewers onderworpen aan een vraaggesprek. Tot op het laatste moment weet hij niet wie hem gaat interviewen. Hoe kijkt De Leeuw naar de toekomst van de televisie en zijn eigen programma’s nu de kijkcijfers afnemen?
www.debalie.nl

Dennis van de Ven gaat de Nederlandse remake regisseren van ‘Callboys’, een Vlaamse tv-reeks over vier gigolo’s. Deze reeks, met o.a. Jelle De Beule, was afgelopen najaar te zien op VIER. Het is nog niet bekend wie in de Nederlandse versie zal acteren.

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...