nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Opnieuw Telkens weer het dorp

Op 28 juni is het 100 jaar geleden dat Wim Sonneveld geboren werd. Naar aanleiding daarvan komt Opus One met een reprise van ‘Telkens weer Het dorp’. Ditmaal worden Frans Mulder, Vera Mann, Mitch Wolterink en Julia Herfst begeleid door een live combo o.l.v. Ruud Bos. Daarbij zingen ze liedjes als ‘Lieveling’, ‘Josefien’, ‘Moeder, ik wil bij de revue’ en ‘Het dorp’. Allemaal geschreven door Sonnevelds levenspartner en tekstschrijver Friso Wiegersma.

Op dinsdag en woensdag van 13 t/m 28 juni exclusief te zien in het Zonnehuis Amsterdam. Voor info en kaarten:
opusone.nl/telkens-weer-het-dorp/

foto: Bob Bronshoff

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.