nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kleinkunst, Cabaret & Comedycast – special Utrecht International Comedy Festival 2017

Matthias Valk en Meeuw Roovers leerden elkaar kennen op de Koningstheateracademie in Den Bosch. Ook na hun afstuderen zetten zij hun gesprekken voort over kleinkunst, cabaret & comedy (en wat er verder nog ter tafel komt…). Dat doen zij – met gasten – in de Kleinkunst, Cabaret & Comedycast.

De zevende en achtste aflevering zijn een special over het Utrecht International Comedy Festival, dat vorig weekend plaatsvond. Met Kasper van der Laan, Lonneke Dort, Berit Companjen, Pepijn Schoneveld, Adam Fields en organisator Jeroen Pater (aflevering 7) en Andries Tunru, Jennifer Evenhuis, Felix Heezemans, Greg Shapiro en Jonathan Groubert (aflevering 8).

Je kunt de afleveringen bekijken op youtube of beluisteren via Soundcloud:
Youtube-kanaal
Soundcloud

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...