nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Programma Vondelpark Openluchttheater

Op vrijdag 5 mei gaat het nieuwe seizoen van het Vondelpark Openluchttheater van start met het Kinderbevrijdingsfestival, waarbij wordt stilgestaan bij de vrijheid. Vanaf het pinksterweekend gaat het zomerseizoen pas echt van start. Op 4 juni is het grote openingsconcert en 5 juni staat in het teken van het nieuwste popmuziektalent.

Ook is er weer veel plaats voor cabaret tijdens dit seizoen: er zijn optredens van Freek de Jonge, Martijn Kardol, Rayen Panday, Janneke de Bijl, Sanne Wallis de Vries, Kirsten van Teijn, René van Meurs, Kiki Schippers, Alex Ploeg, Henry van Loon, Katinka Polderman en Lonneke Dort.

Het volledige programma is te vinden op:
www.openluchttheater.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...