www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Patrick Laureij, Celebrity Stand-Up, Steven Goegebeur

Op 18 juni sluit Patrick Laureij zijn theatertournee af met een extra voorstelling van zijn show ‘Dekking Hoog’ in Paradiso Amsterdam. Ook zal hij dit najaar een comedy-album van deze voorstelling uitbrengen bij Top Notch. De kaartverkoop voor Paradiso is inmiddels van start gegaan.
www.paradiso.nl

Comedy Central heeft de namen bekend gemaakt van de BN’ers en BV’s, die mee zullen doen aan het nieuwe seizoen van Celebrity Stand-Up, dat in juni begint. Het zijn Ruud Feltkamp, Tatum Dagelet, Patrick Martens, Jessie Jazz Vuijck, Laura Ponticorvo, Kaj Gorgels, boerin Bertie, Giel Beelen, Olcay Gulsen, Brace, Royston Drenthe, Manuel Venderbos, Gene Thomas en Evi Hanssen.

Steven Goegebeur gaat op 8 juni Festival Special presenteren – dit is een kleinschalig muziek-, sfeer- en belevingsfestival in Geel rondom cc de Werft, de Waai en de Bibliotheek.
Meer info:
Festival Special

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...