nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Otto Jan Ham, Wat als, Zondag met Lubach, Jacques Vermeire

Gisteren werden de Vlaamse Televisiesterren uitgereikt. Otto Jan Ham van het satirische tv-programma ‘De ideale wereld’ won in de categorie ‘beste presentator en ‘Wat als’ werd verkozen tot het beste humor- en comedyprogramma.

De Duitse komiek Jan Böhmermann heeft de Webvideoprijs 2017 opgedragen aan Zondag met Lubach. Böhmermann heeft deze Europese prijs ontvangen voor het satirische project van het programma Magazin Royale ‘Every second counts’, waarin Europese landen zichzelf voorstellen aan de Amerikaanse president Donald Trump. Böhmermann werd internationaal bekend toen hij de Turkse president Erdogan beledigde in een gedicht.

De Vlaamse komiek Jacques Vermeire zal in de maand december in twee bioscoopfilms te zien zijn. Vermeire speelt opnieuw de malafide garagist Dimitri De Tremmerie in de derde speelfilm van FC De Kampioenen, ‘Kampioenen forever’. Ook zal hij in de nieuwste K3 film, ‘K3 Love Cruise’, acteren: hier herneemt hij zijn rol van Marcel, de buurman van K3 uit de sitcom ‘Hallo K3’.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...