www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe comedyspecials op Netflix

Maz Jobrani met ‘Immigrant’.

“De Iraans-Amerikaanse comedian Maz Jobrani vrolijkt het Kennedy Center op met grappen over het leven als immigrant in het Trump-tijdperk, valkuilne voor ouders en meer.”

Ari Shaffir werd bekend met een groter publiek met de serie ‘This Is Not Happening’. In januari verdween hij van de aardbodem. Of althans van het Amerikaanse continent. Zonder telefoon of internet trok hij door Azië, tot hij in mei terugkwam met de mededeling dat hij niet één, maar twee Netflix-specials zou uitbrengen.

“Comedian Ari Shaffir is ironisch, maar doordacht en komt scherp uit de hoek in twee energieke stand-up specials over kinderen en volwassenheid.”

De Indiase comedian Aditi Mittal met ‘Things they wouldn’t let me say’.

“Stand-up comedian Aditi Mittal combineert actuele grappen met openhartige gesprekken over vrijgezellen, thongs en gênante leeftijdscategorieën van Indiase films. Ze is een toonaangevende comedian die erom bekend staat te zeggen wat ze denkt. En er gaat heel veel om in haar hoofd.”

Joe Mande met ‘Joe Mande’s Award-Winning Comedy Special’. Mande was een schrijver voor sitcoms ‘Parks and Recreation’ en de Kroll Show. En vindt het leuk om beroemdheden en bedrijven lastig te vallen op Twitter.

“Stand-up comedian Joe Mande ontving lovende kritieken voor deze special over datingshows, ‘Shark Tank’, een joods zomerkamp en nog veel meer.”

“Gabriel Iglesias Presents The Gentleman Jerry Rocha”.

“Stand-up comedian Jerry Rocha ontziet niets of niemand in zijn gedurfde show, of het nu gaat om hachelijke busritten of zijn doodenge ex.”

www.netflix.com

Categorie: Elders op het web, International | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.