www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vijfhoek Huiskamer Festival 2017

Op 17 september vindt in Haarlem het Vijfhoek Huiskamer Festival plaats. 13 huiskamers in de Haarlemse wijk de Vijfhoek worden omgetoverd tot mini theaters met een divers aanbod van theater, cabaret en muziek.

Je kan gaan kijken naar van der Laan & Woe, Oeloek, Jasper van Kuijk, Pepijn Schoneveld, Jan J Pieterse, Johan Hoogeboom, Lonneke Dort, Hun Speelt, Martijn Bosman, Oldenosborn en Spruyt & Opperman. Muziek is er van de band Busquitos. Ook zal er een mystery guest zijn, die vooralsnog geheim blijft.

De kaartverkoop is een week voor het festival op zondag 10 september tussen 13u00 en 15u00 bij Café de Vijfhoek. Met een passepartout kies je drie voorstellingen in drie verschillende huiskamers in de Vijfhoek. Je kaart is inclusief een hapje eten.

Het festival begint in de namiddag. ’s Avonds is er vanaf 18u00 feest, eten en drinken op het plein en dat gedeelte is voor iedereen toegankelijk. Ook zal er een groot podium op het plein staan, waar verschillende artiesten zullen optreden. In café De Vijfhoek is er die avond tevens een silent disco.

Meer info:
Vijfhoek Huiskamerfestival

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...