nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jens Dendoncker, Kamal Kharmach, Voor de leeuwen

Jens Dendoncker doet mee aan het vijftiende seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ (de Vlaamse variant) dat waarschijnlijk in oktober start op VTM.

Op 4 september heeft Kamal Kharmach aan de Oude Koornmarkt, vlakbij de Groenplaats in Antwerpen zijn eigen donutzaak, Donuttello, geopend. Kharmach leerde de donuts appreciƫren toen hij vroeger naar Amerikaanse feuilletons keek. ATV ging een kijkje nemen.
5 sept 2017

Na de audities voor de zoektocht naar nieuw komisch talent in Vlaanderen in het tv-programma Voor de leeuwen wisten volgende acht kandidaten zich te plaatsen voor de wedstrijd: Pieter Verelst, Peter Hens, Jade Mintjens, Ariane Van Hasselt, Anouk Luyten, Nic De Houwer, Lander Severinus en Dries de Vis.
Voor de leeuwen

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...