nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Alex Klaasen en Jetty Mathurin in stemmencast De Grote Hummimummi Kerstspecial

Alex Klaasen gaat de stem inspreken van Hummimummi in de animatiefilm ‘De Grote Hummimummi Kerstspecial’. Jetty Mathurin neemt de stem van de andere hoofdrol, Oessiepoessie, voor haar rekening. Ook Ashton Brother Pim Muda is te horen als Janus.

Hummimummi en Oessiepoessie zijn twee beste vrienden, tot het moment dat ze besluiten samen een kerstspecial te maken. Ze gaan de strijd met elkaar aan en proberen de beste zangers te strikken. Zullen ze voor de kerst begint nader tot elkaar komen?

Deze film is een droogkomische kerstspecial met wereldberoemde kerstnummers die iedereen mee kan zingen, vertolkt door een divers gezelschap aan artiesten. Deze stemmen worden ingesproken door o.a. Lee Towers, Douwe Bob komen, Shirma Rouse, Akwasi en De Likt.

‘De Grote Hummimummi Kerstspecial’ is in december in de filmtheaters te zien en wordt in de kerstvakantie ook door de VPRO uitgezonden op NPO Zapp.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...